(контра)став

Цената за читање на Е-медиум (Контра)Став е вашата поддршка, претиснете на копчето (Ми се допаѓа/Like) за да ја отклучите содржината за читање, доколку веќе сте активирале (Допаднато/like) претиснете на страна од прозорецот на апликацијата ФБ за исклучување и влез за читање на вестите.

Дизајн: Благој Филипов
Macedonian Albanian Bulgarian English German
По отстранувањето на статуата на Александар Македонски од скопскиот аеродром, здружението „Тврдокорни“ најави нови протести, односно блокирање на Меѓународниот аеродром Скопје.

„Александар Македонски во моментов си заминува од аеродромот „Скопје“. Тврдокорни во најбрз можен рок ќе организираат блокирање на аеродромот!“, стои во нивната објава на социјалните мрежи.

Споменикот на Александар Македонски, кој беше поставен внатре во аеродромот во 2011 година, отстранет е вчера, откако претходно беа сменети буквите на аеродромот кој до неодамна го носеше името Александар Велики

Маркетинг

Од народот за народот
После секој прочитан текст притиснете на еден од рекламните банери еднаш во денот за донирање.
Со кликање на рекламните банери поставени на Веб страницата (Контра)став придонесувате за истражувачкото новинарство во Р. Македонија да биде независно и објективно а воедно немате никаков трошок освен вашата желба за читање на содржината. 
Ви благодариме на довербата, со почит,
(Контра)Став

( Независно ) Рандом Маркетинг 
Top