(контра)став

Цената за читање на Е-медиум (Контра)Став е вашата поддршка, претиснете на копчето (Ми се допаѓа/Like) за да ја отклучите содржината за читање, доколку веќе сте активирале (Допаднато/like) претиснете на страна од прозорецот на апликацијата ФБ за исклучување и влез за читање на вестите.

Дизајн: Благој Филипов
Macedonian Albanian Bulgarian English German
Италијанската полиција заплени пет тони марихуана пристигната од Албанија, а во акцијата која била спроведена во повеќе градови, уапсени се 35 лица, од кои повеќето албански државјани.

Детали за акцијата ќе бидат соопштени на прес-конференција на Обвинителството во Катаџаро.

Во меѓувреме, грчката полиција од Игуменца во заедничка акција со крајбрежна патрола, заплени 424 килограми марихуана и уапси 42- годишен албански државјанин.

Дрогата била натоварена на моторен чамец, кој испловил од албанскиот брег и бил забележан кај Платарјас.

Маркетинг

Од народот за народот
После секој прочитан текст притиснете на еден од рекламните банери еднаш во денот за донирање.
Со кликање на рекламните банери поставени на Веб страницата (Контра)став придонесувате за истражувачкото новинарство во Р. Македонија да биде независно и објективно а воедно немате никаков трошок освен вашата желба за читање на содржината. 
Ви благодариме на довербата, со почит,
(Контра)Став

( Независно ) Рандом Маркетинг 
Top